ŠOK! Veliko ubistvo se desilo u Srbiji a policija je odmah saznala ko je počinio! Nećete moći da vjerujete kada vidite! (FOTO) – Alternativa

ŠOK! Veliko ubistvo se desilo u Srbiji a policija je odmah saznala ko je počinio! Nećete moći da vjerujete kada vidite! (FOTO)

Nakon stravičnog četverostrukog ubistva koje se desilo u Javukovcu kod Negodtina je šokiralo cijeli region. Policija i dalje traga za dvojicom ljudi za koje se sumnja da su počinili ubistvo.

Za sada se samo radi o sumnji i o raznim navoještajima da su bila dvojica koji su umješani u ovo ubistvo i koji su se odmah udaljili sa mjesta.

Kako policija nezvanično saznaje radi se i traga se za S.M. koji ima 38 godina čiji je salaš najbliži salašu 4 ubijenih a traga se i za M.S. iz Brze Palanke.

Kako se saznaje radi se o čovjeku koji je odranije poznat policiji a njega u osuđivali za razne ucjene, krađe i otmice. Mučio je prije toga jednu žrtvu tako što joj je jednu cijelu šaku stavio u lonac jako vrlee kipeće vode i koža cijela sašake je otpala. On je bio kako policija saznaje i na svim ratištima među kojima je bio i u Bosni i Hercegovini i iza sebe je imao jaku kriminalnu grupu. Njega su prije nekoliko dana mještani tog sela vidjeli tu.

Policija smatra da postoji velika mogućnost da S.M iz Jabukovca “tipovao” Kuzmanovića kao i daje prenosi informacije M.S. iz Brze Palanke.

Četiri tijela su pronađena u petak oko 14 sati poslije podne u mjestu Valja Vratna. To se desilo i pronađen je između Jabukovca i Vratne kod Negotina. Pronađena su tijela poljoprivrednika Raje Kazimirovića koji je imao 72 godine,njegove majke Dragice koja ima 93 godine, sestre Ljubinke Oprikić i sestrična Dragana.