Šokantna ispovijest poznatog biznismena! Evo šta mu se desilo, zbog čega je zamalo platio glavom! (FOTO) – Alternativa

Šokantna ispovijest poznatog biznismena! Evo šta mu se desilo, zbog čega je zamalo platio glavom! (FOTO)

Prije nekoliko mjeseci sam morao da pronađem novu sekretaricu jer je moja predhodna me napustila jer je otišla da živi sa svojom porodicom u inostranstvu i ona će mi jako nedostajati jer je bila mpoja desna ruka. Nakon toga sam intervjuisao mnogo žena koje su na papiru izgledale jako dobro, baš ono što tražim ali ovaj put je moj p*nis ipak na kraju izabrao!

Bilo je jako kasno, dosta službenika je otišlo kući a onda je Jelena došla na svoj zakazani intervju.

Naime,Jelena je bila udata i imala je dvoje djece koja su išla u školu. Imala je kosu tamnu do ramena. Njene usne su bile prekrasne crvene i velike plave oči. Izgledala je jako pametno u sivom kostimu a imala je na seki sako i suknju koja je bila jako kratka i imala je crne čarape i visoke potpetice.

Ispod bijele košulje, moglo se vidjeti da je imala bijeli grudnjak koji je bio jako mali za te njene jako velike grudi. Na kraju intervju sam joj ponudio posao i složili smo se oko njene plate ali ona je bila zadovoljna sa tim jer je skoro izgubila posao, a njoj situacija u kući je bila jako teška i rekao sam joj da radi prekovremeno ako joj je potrebna velika plata.

Pozvao sam je na večeru i ona je krenula jako loše da priča o svom životu. Nju je muž često varao pa je radi stresa izgubila posao. Odvezao sam je poslije kući i poljubio u obraz kao podršku kada je izlazila iz auta.

Jako brzo sam je uveo u ovaj posao i ona se tu jako dobro pokazala. Provodili smo jako puno vremena zajedno i postali smo prijatelji.

Treći mjesec od kako radi kod nas, ona je mene zamolila da je odvučem u banku da bi nešto uradila. Kada je sve uradila pitala me je da odem kratko do njene kuće kako bi uzela opremu u kojoj ide u teretanu nakon posla.

Kada smo stigli pred kuću ona me je pozvala da uđem. Dok je ona ulazila u kuću ja sam gledao njenu guzu slatku i zgodne noge.

Kada su se vrata zatvorila desio se veliki šok. Jelena me tada gurnula uz zid, poljubila u usne. Od šoka nisam mogao ništa da kažem ni ti da mislim išta. Počela je da me mazi grudima po pe*isu. Skinula je košulju i krenula da me ljubi. Nakon svega doživio sam orgazam za jedan minut.