Spavala sam sa bratom i sestrom i probudila me nečija ruka – Alternativa

Spavala sam sa bratom i sestrom i probudila me nečija ruka

Loading..

Ovo je jedna jako nemoguća stvar. Ja sam kod babe i djeda u selu. Cijela moja porodica bude i mi tu ostajemo oko 2 semice a svako veče je tu ista priča. Pošto je mala kućica i nema mjesta moramo svi da se skupimo i spavamo skupa. Ja sam spavala sa svojim mlađim bratom i sa svojom sestricom an jednom krevetu. Nakon toga se desilo nešto nevjerovatno. Naime u jednom trenutku mene je probudila nečija ruka na dupetu.

Ja sam u tom trenutku bila jako sanjiva i pomislila sam da se sestra pomakla sa mjesta i tako slučajno me dodirnula. Ustala sam da provjerim a onda sam vidjela svog mlađeg brata koji hvata mene z adupe, ono što me je sokiralo jeste što je dijete jako nevaspitano, jedno derište i onda tu je jako velika vrućina , još oni su uz mene prilijepili su se i jako je vruće. Oko nas leti oko 100 komaraca i slijetaju mi na glavu a najgore je što su svuda vrata otvorena i čujem svoju baku koja hrče kao traktor.

Ovo je najgori odmor ikada koji je mogao biti i kajem se što sam uopšte krenula. Trebala sam da ostanem doma a ne da se patim ovdje.

Loading..