Srpski Romeo i Julija sahranjeni skupa: Jecaji su odjekivali do neba, izdahnuli su držeći se za ruke, a fotografije sa sahrane kidaju dušu (FOTO) – Alternativa

Srpski Romeo i Julija sahranjeni skupa: Jecaji su odjekivali do neba, izdahnuli su držeći se za ruke, a fotografije sa sahrane kidaju dušu (FOTO)

Anđela Mančić koja je imala samo 19 godina i Miloš Stanković koji je imao 20 godina su tragično izgubili živote u teškoj prometnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj. Oni su ispraćeni na vječni počinak na beogradskom groblju Zbeg.

Miloš iz Padinske skele i njegova djevojka Anđela iz Leskovca su prošle sedmice poginuli u stravičnoj nesreči u Njemačkoj a zajedno su sahranjeni na groblju Zbeg koji se nalazi u Beogradu. Tragično nastradali par je ispratilo veliki broj prijatelja i rođaka na vječni počinak. Iza dva bijela kovčeg akoja su bila puna cvijeća je hodao veliki red ljudi u crnini. Z anjih dvoje je održan zajednički opelo a začuo se jako težak zvuk trube dok je tužna povorka krenula prema dvije iskopane jame.

Muzičari koji su bili na sprovodu si svirali pjesmu ” Nema više druga mog”. Prvo je kolona išla i nosila kovčeg sa Miloševim tijelom. Iza tog kovčeg aje išla njegova porodica. Jedna žena je htjela da se zaustavi kolona kako bi ona iskoristila priliku te poljubila lijes. Suze se nisu mogle zadržati u ovako potresnim situacijama.

Muzika nije prestajala sve dok su u raku spuštana tijela Anđele i Miloša. Pjesme su bile “Pukni zoro” “Bolušej ti, bolujem ja” i sve su se tako mijenjale jedna za drugom. Na kraju se čula pjesma ” TIHO,noći” a i poslije toga plač i urlici nevinih roditelji koji su izgubili svoju djecu i jedva stojali na nogama.

“Vi ste naši, Romeo i Julija. Ni sam Bog vas nije htio da razdvoji pa va je poslao da zajedno idete na vječni počinak. Imali ste pravu i nebesku ljubav. Naši dragi i voljeni počivajte u miru.”