STAVILA SAM SVU ODJEĆU U KADU I NASULA OVA TRI SASTOJKA:Kad sam došla nakon pola sata, došlo mi zlo, SKRIVENA PRLJAVŠTINA KOJU NI MAŠINA NE OPERE! – Alternativa

STAVILA SAM SVU ODJEĆU U KADU I NASULA OVA TRI SASTOJKA:Kad sam došla nakon pola sata, došlo mi zlo, SKRIVENA PRLJAVŠTINA KOJU NI MAŠINA NE OPERE!

Jedna žena je uz pomoć samo jednog trika uspjela da skine svu prljaštinu tvrdokornu sa odjeće.

Ona je navela da je cijeli ovaj proces napravila u kadi, ona je uspjela da koristi samo tri sastojka, sodu bikarbonu, detdžent i sirće pored toga.

Kako je objasnila, potrebno je najprije da se napuni kada tople vode i onda doda tu sva tri ta spomenuta sastojka i da čekate šta će se desiti.

-Ne postoji ovdje neka tačna mjera, inače sve se radi od oka u zavisnosti od koliko odjeće tu stavljate. Nakon toga svu odjeću potopite, dodajte tri sastojka i neka to stoji otprilike tri sata.

Kao što se može vidjeti na slikama koje su objavljene, voda u kojoj je odjeća bila je malte ne bila crne boje od sve te prljaštine koja je izašla iz odjeće.

Ona je navela da samo poslije toga stavi odjeću na ispiranje u veš mašinu kao i da ona poslije toga postaje dosta svježija i sva odjeća ima ljepši miris.

-Jednom kada ovo budete probali, sve će da vam bude jasno.- rekla je ova žena a ovaj postupak je sve ostavio bez teksta.