Svi ste čuli za reality porodicu Kulić! Pogledajte kako su oni živjeli prije realitya! (FOTO) – Alternativa

Svi ste čuli za reality porodicu Kulić! Pogledajte kako su oni živjeli prije realitya! (FOTO)

Miljana Kulić i Marija Kulić su sada ponovo Zadrugarke, i to SEZONE 3 ZADRUGE. Njih dvoje svaki dan uvesevaju i zabavljaju gledaoce i ljudi jedva čekaju šta će njih dvije da naprave, pričaju, svađaju se. Sa njima je sada u rijalitiju po drugi put Miljanin sin, Željko. On sada ima 14 mjeseci i tu je sa njima.

Za Miljanu se kaže da je jedna od najpoznatijih “Zadrugargi” Miljana Kulić je renovirala porodični dom u Nišu gdje je živjela sa svojim roditeljima. Do sada se u javnosti nikada nisu pojavljivali slike kuće prije nego li je ona renovirala i napravila pravu kućicu za svoju porodicu.

Naime, jedan od fanova je odlučio da podijeli fotografiju kuće kako je prije izgledala, a dom porodice Kulić u to vrijeme je jako zarasla u korov i bila je malena kućica i jako trošna.

Sada kada pogledate ove fotografije, možete i sami da zaključite da li je honorar koji je dobila od učešća u Zadruzi, te je to uožila na pravi način te je sve to uložila u renoviranje svog porodičnog doma kao i koliku je cifru ona dobila od produkcije kada je ona sve srušila do temelja i sagradila novi dom.

Da vas podsjetimo, u medijima se pojavila informacija da Miljana i Marija po sedmičnom novu imaju honorar po 1.500 eura a da sin Željko dobija simbolično 500 eura po sedmici.