Svi ste čuli za Vesnu Zmijanac a jako mali broj vas zna za ovu njenu tragediju! Pogledajte o čemu se radi! (FOTO) – Alternativa

Svi ste čuli za Vesnu Zmijanac a jako mali broj vas zna za ovu njenu tragediju! Pogledajte o čemu se radi! (FOTO)

Ono što se desilo kod Vesne Zmijanac mnoge je zaprepastilo. Niko nije mogao vjerovat da se ovako nešto moglo desiti na vjenčanju koje je bilo njeno.

Naime na njenom vjenčanju se desilo nešto strašno a to je smrt.

Ona se smatra za jednu od najpoznatijih pjevačica u regionu a njeno ime je Vesna Zmijanac. Ona je otpjevala čuveni hit koje je mnoge naveo na suze a naime radi se o jednom jako istinitom događaju.

Naime,jedan mladi par je zadesila jedna jako velika i strašna tragedija a to je pjevačica odlučila da otpjeva na svoj način da ko god je čuo pjesmu je rekao da je ona protkana tugom.

  • Čiji su oni svatovi koji bez muzike poljem hode,čiji su oni svatovi uplakani kolo vode,čiji ono svirači mjesto pjesme tugu poje,čiji ono svirči umjesto para suze broje.-pjeva Vesna sa jako puno emocije.

Mlada,koja je u tom trenutku bila u drugom stanju sa svojim mladoženjom je krenula na samu probu svog sopstvenog vjenčanje. Ali desilo se nešto strašno,oni su doživjeli saobraćajnu nesreću gdje su oboje u tom trenutku umrli.

Ova pjesma je bila posvećena upravo njima i oni su radi toga napisali ojesmu i najbolje pjevačica tada u tom regionu je otpjevala i sa jako puno emocija je to donijela.