TOMA UNAKAZIO NADEŽDU, PA SE PRVI PUT OGLASIO: Šok, evo šta mu je Nadežda uradila u stanu PA ON POBJESNIO, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! – Alternativa

TOMA UNAKAZIO NADEŽDU, PA SE PRVI PUT OGLASIO: Šok, evo šta mu je Nadežda uradila u stanu PA ON POBJESNIO, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Učesnika Zadruge Tomislava Tomu Panića su pustili iz pritvora iz stanice na Čukarici nakon što je dao izjavu i saslušan. Nakon toga mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komunikacije sa Nadeždom Biljić koja ima 28 godina.

Tomislav Toma Panić čim je izašao iz pritvora odmah se oglasio putem svoje zvanične društvene mreže Instagram.

-Ja sam jako iscrpjem jer sam od udarca u glavu od staklene flaše koja je razbijena od moju glavu malo iskrvario i uskoro stiže i nalaz od ljekara. -napisao je Toma na svom Instagramu.

Inače,Tomin jako dobar prijatelj za medije je kasnije rekao kako je ustvari Nadržda udarila Tomu flašom i da je ona sve započela ali je i u jednu ruku i osudio njegovo ponašnje.

Da vas podsjetimo, Nadežda je krvave pidžame i jako razbucane kose danas bila na pregledu u Urgentnom centru. Odatle je ona odmah otišla na GAK gdje se na pregledu utvrdilo da ona naime nije u drugom stanju. To je uobičajna procedura koja se radi nakon fizičkog zlostavljanja.

Nakon pregleda kod ljekara, Nadežda Biljić je odmah otišla u policijsku stanicu u Čukarici gdje je i dala izjavu o onome što se dogodilo jako rano u njenom stanu u četvrtak 15. augusta u 7 sati.