Turisti poludjeli zbog ove fotografije sa plaže u Crnoj Gori – shvatit će odmah onaj ko je dobar u matematici – Alternativa

Turisti poludjeli zbog ove fotografije sa plaže u Crnoj Gori – shvatit će odmah onaj ko je dobar u matematici

Ko god je imalo dobar u matematici će da shvati o čemu se ovdje radi o opisu same fotografije piše jedna jasna matematika radi toga slavo ko i odlazi tamo jer biraju druga mjesta.

Ako treba da sudimo po komentarima, ova plaža se inače nalazi na crnogorskom primorju. Fotografiu su objavili na društvenoj mreži na Facebooku pod nazivom ” UŽIVO IZ GRČKE” a inače je ova fotografija snimljena na plaži koja se nalazi u Crnoj Gori. Ova slika je uspjela sve da nasmije ali u jednu ruku i da zbuni ljude.

Na ovoj fotografiji se vidi koliko koštaju ležaljke same koliko košta suncobran a koliko taj komplet oboje zajedno košt ana izvjesnoj plaži ” Stefan”

A Po komentarima koji se ispod nalaze piše da je ovo jasno da se nalazi negdje na crnogorsko primjeru ali to nije ni toliko važno. Na prvi pogled izgleda da je komplet koji košta sedam eura skuplji od suncobrana i ležaljke koje pet eura koštaju zajednu. U opisu ove slike piše ” OVO JE LJUDI MOJA JASNA MATEMATIKU, ZATO GRČKU I VOLIM NAJVIŠE.”

aKO IMALO STE DOBRI I MATEMATICI SHVATIT ĆE TE DA SE ISPLATI PUNO VIŠE KOMPLET JER IMATE I SUNCOBRAN I DVIJE LEŽALJKE U NJEMU.