“Uhvatio sam ženu u prevari! Duže vremena sam sumnjao da me vara i postavio sam kameru u spavacu sobu…” – Alternativa

“Uhvatio sam ženu u prevari! Duže vremena sam sumnjao da me vara i postavio sam kameru u spavacu sobu…”

Taj dan sam ja bio na poslu a moja supurga je tada u spavaćoj sobi, našoj sobi imala odnos sa našim jednim komšijom. Dok sam gledao snima bilo mi je jako teško i došlo mi je tada da plačem i bio sam jako ljut i jako puno misli mi je prošlo kroz glavu.

Pomislio sam na ono najgore, da i njoj i sebi okončam na loš način život jer to me je sve jako pogodilo kada sam vidio. Cijeli život sam se njoj posvetio a na kraju sam čuo ako moja supruga govori komšiji da su oni samo neka kombinacija a zapravo ona voli samo mene i ja sam njen muškarac i jak me voli.

Shvatio sam da je komšija ustvari tražio od moje supruge da se od mene razvede i da se tada uda zanjega. Kada sam to čuo šta mu je sve rekla tada se meni sve promijenilo i istog trenutka sam joj oprostio tada. Ja sada kada prođem pored komšije samo se nasmijem jer sam ja taj koji sa svojom suprugom provodim oko 99 posto vremena jer sam ja taj kojeg supruga jako voli. On je bio neko koga je ona iskorištavala sa vremena na vrijeme, kada se desi da ja malo zakažem i zato se to dešavalo.

Sve sam ovo uspio da saznam jer sam kameru stavio u spavaću sobu jer sam svo vrijeme sumnjao a nisam znao da se o tome radi.