Vaši bubrezi ne rade kao prije, i imate problem! Pogledajte kako da se riješite tog problema! (FOTO) – Alternativa

Vaši bubrezi ne rade kao prije, i imate problem! Pogledajte kako da se riješite tog problema! (FOTO)

Problemi sa krvnim pritiskom su jako bitni za zdravlje. Visoki pritisak u opisu znači da vaše srce jako teško radi kako bi se ispumpalo krv. Ovo je jako opasno jer može da dovede do infarkta, cerebralne tromboze ili problema sa bubrezima. Radi toga je jako bitno da se kontroliše krvni pritisak.

Za ovaj recept svi znaju kao njemački recept koji miješaju tu jako bitna tri sastojka:

Limun, bijeli luk i đumbir to je kombinacija. Svaki od ovih astojaka je jako dobro za zdravlje ali njihova kombinacija koja se skupi pravi čudo. Limun je jako bogat vitaminom C. On ima alkalna svojstva koja mogu da regulišu pH nivo u tijelu.

POTREBNO VAM JE:

  • 4 glavice bijelog luka
  • đumbir do 4 cm
  • 4 srednja limuna
  • 2 litra vode

PRIPREMA

Na sami početak dobro oprite limun, đumbir i limun te to isjecite na kriške. Nakon toga očistite bijeli luk i đumbir i sve to sjedinite u blenderu. Miksajte dok se dobro sjedini i da bude tečna forma.

Nakon toga ovu mješavinu koju ste spremili naspite u lonac i zagrijte to dobro. Dodajte vodu i stavite da uha. Nakon kuhanja ostavite da se ohladi i sipajte u flaše i držite u frižideru.

Svako jutro odmah nakon se probudite popijte ovaj napitak na prazan stomak a bitno je da se pije dva sata prije spavanja. Nakon ovoga arterije će da budu kao nove i mast će da nestane.