Velika promjena vremena nam se sprema! Evo šta se već desilo u Hrvatskoj! (VIDEO) – Alternativa

Velika promjena vremena nam se sprema! Evo šta se već desilo u Hrvatskoj! (VIDEO)

Iako je ovo ljeto bilo jedno od toplijih u ovoj deceniji po mnogima i najtoplije sada nam se sprema nagal promjena vremena.

Međutim pošto je naravno i jesen bila jako topla iz dana u dan temperature su sve niže i govori se da će doći do nagle promjene vremena.

Naime, sada se radi o ozbiljnijoj promjeni vremena koja će zahvatiti cijeli Balkan i svi smo u opasnosti od novih poplava koje nas prate zadnjih nekoliko godina.

U proteklih nekoliko dana u Hrvatskoj su padale kiše koje su jako opasne ali se govori kako će poslije ovog upozorenja doći do još jačih kiša sa velikim vjetrovima.

Naime, ove kiše su prvo bile u Zadru. Nakon nekoliko sati do velike oluje je došlo i do Zagreba i smatra se da će se ove kiše u sledećih par dana proširiti na cijeli Balkan.

Ako je suditi po ovim kišama koje su već bile u Hrvatskoj možemo reći da su to ozbiljne kiše. Pogledajte i sami kako je to izgledalo u video zapisu koji se nalazi ispod. Pogledajte:

Mi ćemo vas za sada samo upozoriti i ukoliko stvarno dođe do ovako jakih kiša bilo bi najbolje da ne izlazite iz kuće jer ovo su ozbiljne vremenske neprilike.