Veliki skandal na rođendanu! Ljuba nije htio da pjeva a onda je Darko ovo uradio! (FOTO) – Alternativa

Veliki skandal na rođendanu! Ljuba nije htio da pjeva a onda je Darko ovo uradio! (FOTO)

Može se reći da ga je jako razočarao idol i da nije mogao da vjeruje da će to da dobije od njega!

Jedan od najpoznatijih pjevača Ljuba Aličić i mladi pjevač Darko Lazić su godinama gradili prijateljski odnos a Darko je jako često isticao to kako je Ljuba inače njegov idol.

Oduvijek je kod njih vladalo obostrano poštovanje ali Ljuba je svom kolegi odbio da pjeva na proslavi rođenja Darkovog sina i time je Laziću, ljuba uništio slavlje i tako bitan dan koji je htio da proslavi sa svojim idolom.

Darko Lazić je oduvijek samo lijepe riječi imao o Ljubi, pa ga j ečak i jedno vrijeme zvao i ocem ali Aličić je pred svim gostima jako bio neprijatan prema Laziću i to baš taj dan kada je pejvač dobio sina Alekseja.

  • A sada želim da vam svima najavim jednog jako specijalnog fosta. on je bio jedan od mojih idola dok sam se takmičio u ” Zvezdama Granda” i dalje je moj idol. Kao što kaže moja kuma, Andreana Čekić, Ljuba ima tako jedan seks u glasu da to nema nigdje. Hoćeš li Ljuba sada ti da predložiš jednu ili ću ipak ja. Na to je Ljuba odbrusio : Ja neću ništa! ”

Darko nije želio da dođe do neke neprijatne i teške situacije i pogotov na taj njegov najsretniji dan pa je pokušao sve to da okrene na šalu i da svima zamaže oči koliko god je to moguće.

-Čekaj Ljubo, ako ti ne odgovora nešto samo reci svom bratu. Pa ja ću sve da sredim. Hoćeš li da ja sviram a ti da pjevaš ako ti ovaj orkestar ne odgovara. Na šta je Ljuba rekao” Ma neću ništa pusti me” A Darko je pokušavao da napravi situaciju i rekao idemo sada Dragi Ljubo i njegova pjesma 2 a ti još me voliš” a Ljuba s eni u jednom trenutku nije pomjerao sa mjesta pa je na kraju sam Darko krenuo da pjeva nakon čega je krenula da se pravi jako negativna situacija.