VJENČANICA JOJ KOŠTALA 170 HILJADA EURA, TORTA 40 HILJADA: A da joj vidite mladoženju, DA LI SE BOGATA NEVJESTA USREĆILA? – Alternativa

VJENČANICA JOJ KOŠTALA 170 HILJADA EURA, TORTA 40 HILJADA: A da joj vidite mladoženju, DA LI SE BOGATA NEVJESTA USREĆILA?

O ovom vjenčanju su brujali svi mediji jako često i skoro u svim medijima se moglo pojaviti o njihovom vjenčanju i odnosu.

Naime,nakon vjenčanja koje se desilo u glavnom gradu u Čečenije Groznom, bogata čečenska nevjesta po imenu Kava Zurbekova koja ima samo 18 godina je sa svojim privatnim avionom uputila u glavni grad Rusije na drugu ceremoniju svog vjenčanja na kojoje bilo oko 500 gostiju.

Mlada Kva je na put krenula u jako raskošnoj vjenčanici koju je dizajnirao libanski dizajner Zuhair Murad za koju su mnogi procijenili kako ona košta 170.000 eura.

Bogata,jako mlada Čečenka udala se za Ahmeda Džabrailova koji je sin bivšeg potpredsjednika čečenske vlade Huseina Džabrailova.

Prije nego li je krenuo da uđe u avion, Kavi je imala potrebnu pomoć oko ulaska u avion jer joj je vjenčanica bila jako velika i pomoć je morala da bude tu. Tu su sodmah priskočili u pomoć osobolje. Prema lokalnim običajima, nevjestina rodbina nije bila prisutna na vjenčanju i može se reći da je ona radi toga cijelo svoje vjenčanje imala jako tužan izgled lica.

Na proslavu, na vjenčanje u elitnom moskovskom restoranu po imenu Safisa je bilo pristuno oko 500 gostiju.Kako su prenijeli lokalni mediji, mladenci su za svadbenu tortu potrošili preko 40.000 eura.

Poznato je da Muradove raskošne i velike vjenčanice inače nose jako bogate ruske nasljednice i sve te haljine koštaju preko 150.000 eura, Ipak,iako se za Kavinu vjenčanica ispostavilo se da je koštala prkeo 170.000 eura ali još uvijek nema zvaničnih potrvrda.