Vozačima neće biti dobro kada vide ovaj zakon! Novi zakon koji stupa na snagu od 1. novembra! (FOTO) – Alternativa

Vozačima neće biti dobro kada vide ovaj zakon! Novi zakon koji stupa na snagu od 1. novembra! (FOTO)

I sami smo svjedoci kako iz dana u dan se javljaju novi zakoni koji su vezani za naš svakodnevni život. Međutim sada je stigao jedan zakon koji je vezan za sve vozače.

Naime, radi se o tome da svi vozači koji imaju automobile koji su starije od 15 godina od sada će morati malo drugačije da postupaju. Pogledajte o čemu se zapravo radi.

Naime, svi autmobili koji su stariji od 15 godina u jednoj godini morat će da imaju dva tehnička pregleda. Glavni razlog toga je taj što su previše i stari i velika je mogućnost da ugrožavaju saobraćaj.

Samim time oni će morati dva puta godišnje da imaju tehnički pregled kako bi bili sigurni svi da oni voze po pravilima i da se od njih ne očekuju neke neparvilnosti koje će uticati na sve u saobraćaju i tako dovesti do nesreća.

Iako se mnogi nisu složili sa ovim zakonom zbog cijene tog pregleda koji će svake godine tražiti uzmiati dupli trošak on će ipak stupiti na snagu za sada.

Ove vijesti su šokirale mnoge na prsotoru Balkana jer kako analize i statitske pokazuju velika većina ljudi imaju automobile starije od 15 godina.

Da li će on stvarno stupiti na snagu ostaje nam da vidimo do početka novembra. Šta vi mislite o ovom novom zakonu?