“Zatekla sam muža u hotelu sa mojom najboljom prijateljicom” Najgori dan u životu – Alternativa

“Zatekla sam muža u hotelu sa mojom najboljom prijateljicom” Najgori dan u životu

Loading..

Patim jako, ne mogu da vjerujem da se ovo meni dešava. Muž me vara , Bog te pitao od kada, a toga sam ja postala svjesna prije 3 mjeseca. Mi smo u braku samo 11 godina i prvo sam mislila da sve ovo umišljam. Mislila sam se da se radi o KRIZI SREDNJIH GODINA i te stvari ali sve je poslije postalo očiglednije.

Zadnjih dana sam ja odlučila da trebam da ga pratim. Morala sam tada sa znam da je li je ta žena bolja od mene, bolja od mene koja ga hranim, čistim mu i peglam punnih 11 godina i ja koja sam za te godina rodila 3 sina.

Ja sam odlučila da uzmem godišnji odmor, naravno da mu nisam rekla i ja sam tada odlučila da ga pratim. Pet dana sam sve to potrošila uzalu i kada sam počela da mislim da nema on drugu i da sam ja to umislila. vidjela sam ga u jednom hotelu ni manje ni više nego sa mojom najboljom durgaricom. Mi se još od vrtića znamo, kao sestre smo bili, odnosno ja sam mislila da smo sestre. odmah mi je bilo jasno zašto nisam mogla muža da uhvatim 5 dana jer je ona znala da ga ja pratim i da ih pratim. Kada sam joj rekla da vjerujem da mi je muz vijeran i da prekidam sa tim, oni su se našli jer su mislili da ih više neću tražiti i pratiti.

Pomislila sam da nema ništa gore od toga da me muž vara ali izgleda da ima, moj brak od 11 godina i moje prijateljstvo od 30 godina je stalo u samoj jednoj sekundi.

Pravim se da ništa ne znam jer želim da im se osvetim i da smislim dobru osvetu.

Loading..