Završila 3 razreda pa odustala, čista propalica, čitat ne zna: Srpska pjevačica se kupa u parama, a školi rekla zbogom sa 17 godina – Alternativa

Završila 3 razreda pa odustala, čista propalica, čitat ne zna: Srpska pjevačica se kupa u parama, a školi rekla zbogom sa 17 godina

Mnogi pjevači nisu jako ponosni baš na svoje visoko obrazovanje. Veliki broj ljudi nema završenu ni ti srednju školu, ne smeta im to nego misle zašto bi trošili vrijeme na školu kada mogu da žive kao kraljevi. Oni obično slovo na papiru, ali siugurno oni imaju jako puno životnog i zabavnog iskustva pa smatraju da im fakultet ne treba. Možda neke osobe sebi kupe i diplome ali sada rade to jer smatraju bolje.

Pogledajte u nastanku ovog današnjeg članka možete da pogledate koje pjevačica sada u jednom jako velikom luksuzu i prije svega uživa jako u luksuzu koju ma. Ona je poslije trećeg razreda oprostila se od srednje škole jer nije željela da se bori pa ako želite po njenom stavu da budete bogati, napustite školu što prije. Ovo je malo ironično i šala je.

Mi danas govorimo o pjevačici Aleksandri Prijović. Danas ona uživa u jako velikom luksuzu i ima na dohvat ruke sve što poželi. Ona jako uživa u popularnosti i zahvaljujući svojoj karijeru i suprugu Filipu Živojinoviću, novca joj ne hvali i ima koliko god poželi.

Aleksandra Prijović je samo završila tri razreda srednje škole u Bijelom Manastiru a nakon toga je odustala i rekla je da će uskoro da nastavi ali nije rekla kada će to da uradi i gdje i odložila je i nije palo joj na pamet da bi ponovo krenula na nastavu.